37a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

37a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

Menús gastronòmics del 16 de novembre al 4 de desembre.

 

Establiments participants

B-Crek Solfa

Més info

SOPA DE PASTOR A L'ESTIL B-CREK

XAI DE LA VALL D’EN BAS SENSE FEINA AMB PURÉ DE PATATA TRUFADA

PASTÍS DE FORMATGE CASOLÀ

VI PERDRE EL NORD - CELLER EMPORDÀLIA D.O. EMPORDÀ

AIGUA FONT VELLA

Preu: 25€ per persona IVA inclòs

Ca la Carmelita

Cargols a l’adoba* “ al nostre estil “
Més info

PER COMPARTIR

Olivetes i xips

Tortell d'Olot amb melmelada de figa i anxoveta

Amanida amb pernil d’ànec , magrana i fruits secs

Les nostres patates farcides casolanes* “ Patates d'Olot “

Ou a la caputxina amb salseta*

Cargols a l’adoba* “ al nostre estil “

ESCOLLIR

Mitjana de vedella a la brasa amb guarnició

Costelles de xai a la brasa amb guarnició

Peus de porc amb suquet i cebetes*

Fricandó de vedella amb bolets*

Platillo (costelló de porc, pollastre, conill i mandonguilla de la falda) cassola*

LES POSTRES

Gelat de mascarpone amb figa

Sorbet de mandarina i menta “refresca't”

Gelat de turró amb crema cremada

Pastís de la casa

Mató amb codony i nous

Pa i aigua Font Vella

Vi D.O Empordà Perdre el nord - Celler Empordàlia

(la resta de begudes excloses, 1 amp. vi 2 persones)

Preu 35€/persona IVA inclòs                  

* Plats de tota la vida

Ca la Matilde

Escata de mans de porc amb carn de perol, fesols de Santa Pau i vinagreta de pinyons.
Més info

Plat inclòs en el menú diari de dilluns a divendres 15,5€, i el menú de cap de setmana 25€.

Plat destacat:

Escata de mans de porc amb carn de perol, fesols de Santa Pau i vinagreta de pinyons.

Vi recomanat:

Perdre el Nord – vi negre merlot ecològic, celler Empordàlia, DO Empordà

Can Morera

Peus de porc a la brasa o guisats amb cargols
Més info

PRIMER PLAT

EL PICA PICA DE CAN MORERA amb patata d’Olot, crema tèbia, coca gratinada amb tomata i formatge,
cassoleta amb mongetes de la Garrotxa i botifarra esparracada i la coca amb pernil.


SEGONS PLATS A ESCOLLIR
Medalló de vedella amb bolets variats
Peix del dia a la planxa amb verdures
Peus de porc a la brasa o guisats amb cargols
Botifarra a la brasa amb mongetes de la Garrotxa i guarnició
Costella de vedella cuita a baixa temperatura i parmentier


POSTRES A ESCOLLIR
Iogurt natural de la Fageda amb fruits vermells
Fruits secs de Can Morera amb tap de moscatell
Volcà de xocolata negra amb gelat
Pa i aigua Font Vella
Copa de vi Perdre el Nord - Celler Empordàlia DO Empordà
Preu: 25€ IVA inclòs

Can Xel

Rostit de pollastre de pagès amb mandonguilles
Més info

Entrant del dia

Primer a triar

Ous a la caputxina  

Canelons a l’estil de iaia Maria

Mil fulls cruixent de brandada de bacallà amb coulis de mango i mel

Amanida amb bolets confitats i oli de tòfona

Pastís de peix amb salsa de pebrot escalivat

Coca de verdures escalivades amb mozzarella i romesco 

Fesols de Santa Pau amb botifarra esparracada  

Crema de carbassa amb formatge curat 

Segon a triar

Suquet de rap  i musclos

Llobarret i gambes a la planxa amb fons de patata i ceba

Rostit de pollastre de pagès amb mandonguilles

Turnedó de llata de vedella amb salsa de ceps

Botifarra amb fesols de Santa Pau  

Galtes de porc al forn  

Peus de porc amb salsa

Postres a escollir

Català (gelat de torró amb ratafia)  

Mousse de mató amb xocolata blanca i maduixes flamejades

Brownie de xocolata amb gelat de coco

Sorbet de mandarina amb mojito

Gelat de tòfona de la Garrotxa amb mascarpone 

Pastís de iogurt de La Fageda amb melmelada de maduixa 

Crema catalana

 

Vi Perdre el Nord - Celler Empordàlia DO Empordà

Aigua Font Vella i cafè

(refrescos i cervesa a part)

Preu: 25€ IVA Inclòs

Reserva prèvia          

 

Hostal del Sol

Fondue de formatge Xiroi, Gera i Glauc, reducció de ratafia, nous i farigola acompanyada de pa, poma de Girona i tomates cirerol
Més info

Opció 1 

Amanida de tomata i ceba 

Fondue de formatge Xiroi, Gera i Glauc, reducció de ratafia, nous i farigola acompanyada de pa, poma de Girona i tomates cirerol

Postres

Pastís de Ferrero Rocher de Can Pericus

Aigua Font Vella

Vi negre Perdre el Nord, Celler Empordàlia DO Empordà

Cafè o infusió

Preu: 28,50€ (IVA inclòs)

Opció 2

Amanida de tomata i ceba

Torrada de pa de pagès i/o coca amb tomata

Fusta d’embotits variats de la Garrotxa

Postres

Pastís de Ferrero Rocher de Can Pericus

Aigua Font Vella

Vi negre Perdre el Nord, Celler Empordàlia DO Empordà

Preu: 29€ (IVA inclòs)

L' Arcada de Fares

Xai de ramat al forn amb poma
Més info

ENTRANTS A ESCOLLIR

AMANIDA TÈBIA DE FORMATGE DE CABRA, FRUITS SECS A LA MEL I CODONY
AMANIDA DE BOLETS
CARPACCIO DE VEDELLA AMB PARMESÀ I LA SEVA VINAGRETA
EMBOTITS TÍPICS DE LA GARROTXA AMB PA AMB TOMÀQUET
PERNIL IBÈRIC D’ENCEBALL AMB PA AMB TOMÀQUET (SUPL. 5,00€)
CREMA DE CARBASSA DE L’ HORT AMB CANSALADA VIRADA I CROSTONETS DE PA
TARTALETA DE PASTA BRISA AMB PORROS GRATINADA
PIQUILLOS FARCITS AMB BRANDADA
PATATES DE LA GARROTXA D’ELABORACIÓ PRÒPIA
CROQUETES CASOLANES DE POLLASTRE DE PAGÈS
CARGOLS A L’ ADOBA (SUPL. 3.75€)
CALAMARS A LA ROMANA FETS A CASA (SUPL. 3,50€)
CANELONS DE BOLETS I FOIE AMB BEIXAMEL TRUFADA
MUSSACA (MILFULLS D'ALBERGÍNIA DE L’ HORT AMB CARN GUISADA, BEIXAMEL SUAU I GRATINAT)

PRINCIPAL A ESCOLLIR

SALMÓ A LA TARONJA AMB TIMBAL D'ARRÒS
CALAMARS A LA PLANXA AMB EMULSIÓ DE PASTANAGA I VERDURETES SALTADES AGREDOLCES
LLOM DE BACALLÀ CONFITAT AMB OLI EXTRA VERGE AMB LLIT DE MELMELADA DE CALÇOTS (SUPL. 6€)
XAI DE RAMAT AL FORN AMB POMA
CIVET DE SENGLAR
PEUS DE PORC GRATINATS
MILFULLS DE CONFIT D'ÀNEC, TROMPETES DE LA MORT I SALSA DE FOIE
MAGRET D'ÀNEC AMB REDUCCIÓ DE VI DE BOTA I SOSTRE DE FOIE FRESC (SUPL. 6€)
MELÓS DE VEDELLA CUIT A BAIXA TEMPERATURA AMB CREMÓS DE PATATA
FILET DE PORC DUROC TRUFAT A LA BRASA AMB GUARNICIÓ
ENTRECOT DE VEDELLA DE GIRONA (500 GR APROX) A LA BRASA (SUPL. 7,50€)
XAI DE RAMAT A LA BRASA AMB GUARNICIÓ
MAGRET D'ÀNEC A LA BRASA AMB LA SEVA GUARNICIÓ (SUPL. 4,50€)

ARRÒS VEGÀ DE BOLETS, VERDURES I TOFU

POSTRES A ESCOLLIR

CREMA CATALANA CREMADA
COULANT DE XOCOLATA NEGRA, CREMA ANGLESA I GELAT DE VAINILLA (SUPL. 2,00€)
EL GARROTXÍ (GELAT DE TORRÓ AMB RATAFIA) (SUPL. 1,00€)
IOGURT NATURAL DE LA FAGEDA
POSTRE GELAT DE PINYA COLADA
TRUFES GELADES DE XOCOLATA NEGRA
MOUSSE DE IOGURT DE LA FAGEDA AMB FRUITS VERMELLS CONFITATS
TIRAMISÚ ARTESÀ
TATIN DE POMA DE GIRONA
GELATS D'ELABORACIÓ PRÒPIA (VAINILLA, XOCOLATA, TORRÓ, LLIMONA I OREO)

* Pa, vi i aigua Font Vella inclosos. No s’inclouen els refrescs, cerveses ni cafès
CELLER:

Vi Perdre el Nord - Celler Empordàlia D.O. Empordà

Preu: 28,50€* IVA inclòs

L' Hostalet

Milfulls de patata i botifarra de perol amb crema de ceps
Més info

Primers

Amanida de fesols i verdures confitades amb vinagreta de cítrics

Ous farcits a la caputxina

Milfulls de patata i botifarra de perol amb crema de ceps

Segon a escollir

Cuixa d'ànec confitada amb peres al vi ranci

Galta de porc amb poma, naps confitats i salsa de ratafia

Espatlles de conill a la cassola amb cama-secs

Postres a escollir

Semifred de iogurt i coulis de maduixa

Sorbet de llimona i romaní, nous i iogurt d'ovella

Melmelada de poma amb oli d'oliva i gelat de mascarpone i fonoll

Vi negre Perdre el Nord - Celler Empordàlia DO Empordà

Aigua Font Vella

Pa dels Hostalets

Cafès o infusions

Preu: 35€ per persona IVA inclòs

La Brasera

El caneló de foie i confit d’ànec amb beixamel
Més info

APERITIUS AL PLAT

Coca de fleca, tomàquet i pernil de glà

La cullera. Foie i poma caramel·litzada

Xarrup. Crema de temporada i cruixent de porro

Llagostí cruixent lleugerament arrebossat

D’Olot. Patata farcida de carn, a la brasa

Bunyols de bacallà i allioli de mel

 

EL PLAT (a escollir)

El caneló de foie i confit d’ànec amb beixamel

Del mar. Llobarro o peix del dia a la brasa, verduretes

Pollastre fet a la nostra brasa, patata al caliu

Xai de ramat fet a la brasa i la seva guarnició

L'entrecot. Vedella madurada 500g (suplement 8 €)

 

LES POSTRES (a escollir)

El volcanet de xocolata negra i gelat de mandarina

Flam fet a casa amb nata i carquinyolis

El gelat amb ratafia i cruixent de carquinyoli

Pastís amb coulis de fruits vermells

 

Pa i aigua Font Vella

Copa de vi negre Perdre el Nord – Celler Empordàlia. DO Empordà

Preu: 30€ IVA Inclòs

La Moixina

Carxofa confitada i acabada al caliu amb gamba i vel de cansalada
Més info

MENÚ LA FONT

Tastets
Crema de carbassa amb porro confitat, gamba i trompetes de la mort
Amanida de mar i muntanya (escarola, laminat de vedella , magrana, anxoves, seitons en vinagre ,
arengada fumada, moniato i vinagreta de castanyes )
Coca de pa amb romesco suau, carbassa, bolets confitats , formatge Xiroi, rucula, remolatxa i oli de
fruits secs
Carxofa confitada i acabada al caliu amb gamba i vel de cansalada

El peix
Suprema de turbot a la planxa , amb de celeri i veloutte de marisc i musclos

La carn
Llom baix de vaca madurada (60 dies) a la brasa amb salsa de vi ranci

Les postres
Sopa de castanyes i vainilla amb gelat de festucs i tortell d’Olot
Pastís de pastanaga amb crema de formatge i gelat d’espècies i escuma d’aranyons

Aigua mineral Font Vella
Cafès o infusions Callís


Un petit entreteniment
Preu: 55€ per persona IVA inclòs
Menú taula complerta
Celler: Perdre el Nord Empordàlia (Empordà), Merlot 18,00€ ampolla

El nostre restaurant forma part del col·lectiu Cuina Volcànica i com a tal hem pres el compromís de treballar per la promoció i difusió
del nostre patrimoni gastronòmic, així com dels seus productes i productors.

La Perla Terrassa

Canelons casolans de l’avi Josep
Més info

ENTRANTS:

Sopa de ceba gratinada

Xapata amb escalivada i olivada

Amanida de formatge de cabra amb fruits secs

Amanida d’hivern amb mató, panses i codony

Pastís de verdures amb espàrrecs verds i melmelada de tomàquet

*Patates d’Olot artesanes amb amanida de l’hort

Canelons casolans de l’avi Josep

Calamars a la romana fets nostres

*Cargols a la cassola

*Fesols de Santa Pau amb calamarcets i ceba a l’aroma d’alfàbrega

SEGONS:

Albergínia farcida amb verduretes i gratinada

Corball a la planxa amb verdures al wok i salsa romesco

Bacallà gratinat a la mussolina d’all i mel de mil flors

*Tall rodó de vedella guisada amb bolets

*Peus de porc amb naps i panses

Braó de xai del país amb pastanagues, cebetes i pèsols

*Melòs de porc amb reducció de ratafia  Russet d’Olot

La mitjana de vedella amb salsa de ceps o salsa rocafort

--------

Postres a escollir

---------

Pa, aigua Font Vella , Vi Perdre el Nord - Celler Empordàlia D.O. Empordà

Preu: 29:00€ IVA inclòs

*Plats de Cuina Volcànica

La Quinta Justa

Carbassa rostida amb la seva flor amb brandada de bacallà.
Més info

Snacks
Cruixent de porc eco amb tocs fumats.
Aspic de porc, tàperes i anxoves de la casa.

Entrants
L’ostra amb salsa tèbia d’algues i té matxa.
Farro amb farigola i ou ecològic de “Mas Castanyer”.
Carbassa rostida amb la seva flor amb brandada de bacallà.


Segons
Dau de tonyina vermella amb cremós de fesols de Santa Pau i vel de cansalada ibèrica.
Mar i muntanya de costella de porc i marisc, puré cremós de patata i salsa de ratafia.


Postres
La Torradeta de Santa Teresa “torrija” de tortell d’Olot de “Can Carbasseres” amb cítrics.
* Els hi donem la possibilitat de canviar les postres per a una taula de formatges de proximitat (suplement 6 €).
Petites bogeries volcàniques.
Aquest menú inclou Aigua FontVella, pa del forn de llenya Bataller dels Hostalets d’en Bas. Vi negre criança
Vi negre criança Perdre el Nord
Taula complerta.
Els menús no es poden compartir.


Preu. 43.60 IVA inclòs

Mas El Siubès

Bacallà del Siubès v.2.0
Més info

Primer a triar

Amanida amb formatge ,fruits secs i llavors
Tomata macerada amb sardina fumada
Plat de pernil duroc de 30 mesos de curació
Brandada de bacallà amb melmelada de tomata i ous d’areng
Carpaccio de vedella amb pinyons i formatge Baldat a l'oli de les tòfones del Siubès
* Carpaccio de salmó amb perles de salsa de soja
Lasanya de bolets
Pastís de verdures amb pernil d’ànec
Crepe farcida de paltruc , formatge brie i codonyat amb salsa romesco
Canelons casolans de carn amb tòfona
El plat de Elvira

Segon a triar

* Arròs de ceps amb foie (min 2 pers.)
* Arròs de bacallà amb carxofes i salsa romesco (min 2 pers.)
Guisats:
Cargols amb sal i pebre
Costelló de porc cuit a baixa temperatura amb verdures saltades
Cruixent de peus de porc (sense feina) amb patata i allioli
Galtes de vedella amb reducció de ratafia
Callos amb galta de vedella
Cassoleta de popets amb salsa
El plat de Nando
Brasa:Totes les carns van acompanyades de guarnició
Xai de la garrotxa
Hamburguesa de porc ibèric al plat amb patates fregides
Botifarra casolana
Bistec de mitjana de vedella 250 grams +/-
** Lliura d'entrecot de vedella de la vall (+450grams)
**Magret d'ànec a la brasa amb reducció de Llàgrimes de Tardor
i compota de figues del Siubès
Bacallà:
* Bacallà a la brasa
* Bacallà a la muselina d'all
* Bacallà amb samfaina i pinyons
* Bacallà amb ceba i bolets confitats
* Bacallà del Siubès V.2.0 (amb salsa romesco)
* Bacallà amb panses, prunes i pinyons a l’aroma de les tòfones del Siubès

Les postres, pa, aigua Font Vella inclosos
Vi Perdre el Nord - Celler Empordàlia D.O. Empordà

Cerveses, refrescos i cafè no inclosos.

Preu: 28€ persona IVA inclòs

*suplement 6€

**suplement 12€

Sant Miquel

Tallarines de farina de fajol amb trompetes de la mort
Més info

Tallarines de farina de fajol amb trompetes de la mort.

Filet de porc amb la seva salsa, puré de patata i carlins i compota de poma.

Brownie amb gelat de vainilla.

Pa

Aigua Font Vella

Vi negre Perdre el Nord – Celler Empordàlia D.O. Empordà

Cafè

Preu: 32€/persona IVA inclòs

 

Taula complerta