Plaça Major 7 - 17811 Santa Pau
972 680014
info@canmenció.com

http://www.garrotxa.com/canmencio

Com arribar-hi

Capacitat: 14 persones

HOSTAL CAN MENCIÓ

Habitacions

10 habitacions dobles, 2 habitacions amb llit de matrimoni, i 1habitació per 4 persones.

Preu pensió

Telèfon Reserves : 972680014 i mòbil 616669680
Habitació doble 45 €
Habitació triple 55 € (iva inclòs)

Els preus corresponen a només l'allotjament.

Servei habitacions

Aire aconidicionat, TV satèl·lit, bany complert, mini-bar.

Servei hotel

Piscina, terrassa, jardi, Internet, sala de reunions, pàrquing, servei de bar, sala d'estar amb llar de foc, televisió, jocs de taula, revistes i una terrassa amb una magnífica panoràmica sobre el paisatge garrotxí.

Bar :  Un entorn familiar i acollidor és el que et trobaràs a la nostra cafeteria, on des de la terrassa, sota l’ombra de les voltes, podràs contemplar la plaça major i la seva arquitectura tot degustant un dels nostres magnífics entrepans.

Descobreix a cada pasta, a cada croissant i a cada xocolatina els sabors únics de casa nostra i de la nostra terra. Tasta la nostra pastisseria i deixa’t endur per un món de contrastos on es combinen els ingredients més naturals amb els sabors d’ahir i amb les tècniques més modernes.

El municipi de Santa Pau està situat a la comarca de la Garrotxa, al sud-est de la plana d'Olot, a 496 m. d'altitud sobre el nivell del mar. Compta amb una única via de comunicació: la carretera d'Olot a Banyoles, i es troba a una distància de 150 km. de Barcelona, a 50 Km. de Girona i a 9 Km. d'Olot. Els dos passos fronterers més propers són el Coll d'Ares o el Coll del Portús.

Els senyors de Santa Pau es van instal·lar a la vila el segle XII i Ponç de Santa Pau va atorgar al 1300 una carta de poblament. L'any 1456 la cúria de Besalú va vendre la baronia de Santa Pau a Berenguer V d'Oms fins que en el segle XVII el títol de la baronia va passar al marquès de Castelldosrius