Hotel **** Restaurant El Ventos - Sant Feliu de Pallerols

Hotel **** Restaurant El Ventos

Hotel **** Restaurant El Ventos - Sant Feliu de Pallerols

Ctra.Sant Iscle de Colltort
Sant Feliu de Pallerols -
WiFi

Situat en una finca de 400 ha, forestal i ramadera, dins de l'àmbit protegit del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa (Girona), a 840 m sobre el nivell del mar, amb vistes excepcionals cap al Pirineu, les singulars muntanyes del Collsacabra i la costa del Mediterrani. Accés asfaltat des del km 61,5 de la carretera C-63 de Santa Coloma de Farners a Olot.

HOTEL

Hotel amb 4 dormitoris dobles dotats de telèfon, televisor, accés a internet, sales amb xemeneia, sala-biblioteca i tot tipus de serveis. Restaurant especialitzat en cuina selecta a la carta i àmplia selecció de vins a la seva bodega. Apartaments turístics amb capacitat màxima per a 5 persones.

A la planta principal trobem una sala d'estar reservada exclusivament per als hostes de l'hotel. Àmplia i lluminosa, l'estil rústic d'aquest espai es caracteritza pel terra de terracota, les parets de pedra i la fusta de les bigues vistes del sostre. Amb una gran xemeneia presidint la sala, hi destaca el mini bar amb servei i les còmodes butaques distribuïdes per la sala
També d'estil rústic, la biblioteca és el punt d'informació de la casa per passar un moment ben agradable de lectura o per mirar la televisió en una gran pantalla de plasma.
Aquestes dues estances es comuniquen a l'exterior per una àmplia terrassa que permet gaudir de les fantàstiques vistes d'aquest indret de somni.

- EL VESTÍBUL:

En arribar a l'hotel la primera impressió la rebreu des del vestíbul d'entrada; una àmplia paret de vidre us permetrà gaudir d'un espectacle imprevist: totes les muntanyes, una darrere l'altra, fins a l'infinit. A la paret oposada, folrada de fusta, trobareu la maqueta que reprodueix l'orografia de la finca i que marca els camins que la travessen.
Al costat dell vestíbul d'entrada veureu la recepció, on us facilitaran el vostre allotjament i tota la informació que pugueu necessitar.

- SALA LLAR:

Especialment a l'hivern, és el racó adequat i acollidor per gaudir de la intimitat que proporcionen les flames dels troncs que cremen sobre una gran graella de ferro, asseguts en el típic banc rústic o en les còmodes butaques que conviden al descans o a la xerrada acompanyada d'una bona copa.
Des d'aquesta sala s'accedeix a la gran escala que condueix a la planta superior, en la qual s'ubiquen els dormitoris.

- SALA D'ESTAR:

També existeix l'opció de passar l'estona a la terrassa coberta, que comunica la sala amb l'exterior, moblada amb seients de vímet des d'on es pot observar les fabuloses viste.

- BIBLIOTECA:

També d'estil rústic, la biblioteca és el punt d'informació de la casa per trobar els llibres i les guies sobre la zona.
Els mobles d'estil confortable coordinen perfectament amb els elements rústics que trobem en aquesta habitació i a la resta d'estances de l'hotel.

Una gran pantalla de plasma us comunicarà amb l'exterior, perquè l'estada a l'hotel El Ventós us farà oblidar la rutina diària i us permetrà “desconnectar” del món.

Un dels espais preferits de l'hotel és el menjador del seu Restaurant: acollidor, íntim i còmode, reuneix tots els requisits per poder assaborir els diferents plats de la carta que el xef renova constantment.
S'hi ofereixen entrants apetitosos, carn i peix propis de cada temporada, amb sabors moderns i elaboracions acurades. Des del menjador podem veure la bodega, molt assortida, que us permetrà escollir els millors vins de les diferents regions d'Espanya
Una àmplia terrassa, especialment a l'estiu, us facilitarà esmorzar a l'aire lliure o gaudir d'un aperitiu o d'un cafè protegits per amples para-sols si la calor és excessiva

RESTAURANT

Horari

De 9.00 a 11.00.

De 14.00 a 16.00

I de 20.30 a 10.00


FESTES DE NADAL

L'Hotel Restaurant el Ventós estarà obert tot el mes de desembre excepte els dies 24, 25 i 26 de desembre de 2013 que estarà tancat.

Els mesos de gener i febrer de 2014 TANCAT

Àpats

Menú migdia, vespre i cap de setmana de 25 €.

Menú infantil. Plats per celíacs i vegeterians.

Preu mig carta de 15-30€

Disponibilitat per a petits banquets i pícnics

Serveis

Terrassa, bar, zona infantil, wi-fi pels clients, +info a Facebook i Twitter.