C. Pati, 3 - 17800 Olot
972272745
info@lanevateria.cat

http://www.lanevateria.cat

Com arribar-hi

La Nevateria situada al barri vell d'Olot, és una botiga i cafeteria on poder prendre un bon cafè acompanyat d'un bon croissant de mantega. A la nevateria, s'hi troben una gran varietat d'entrepans, elaborats amb diferents tipus de pa, des de sandvitxos vegetals, a entrepans de pernil ibèric, etc. A més a més, s'hi poden degustar pastissos i brioixeria d'elaboració pròpia. També disposar d'una botiga a la Plaça Mercat d'Olot.

L'objectiu de la nevateria és oferir una experiència divertida, transversal i única als seus clients, a través de la qualitat, la simplicitat i l'alimentació saludable. És per això que el seu brand claim és: Qualitat, simplicitat i alimentació saludable. Som artesans amb tecnologia. 

El disseny, la creativitat i la innovació constant els ha portat a obrir un Obrador perquè es pugui viure l'experiència de La Nevateria des de dins. Degustar els seus productes acabats de fer, veure com treballen, recollir les comandes, o simplement, poder prendre un cafè. 

Perquè puguis viure l’experiència de La Nevateria des de dins. Degustar els nostres productes acabats de fer, veure com treballem, recollir les teves comandes o, simplement, prendre’t un cafè. L'obrador és el cor de la Nevateria. Es pot visitar de dilluns a dissabte de 06.00 a 12.00

Un altre dels serveis que ofereix la Nevateria són els paquets Bip, són caixes amb un assortit variat dels seus millors productes, cada paquet conté 24 unitats. Estan pensats per portar a l’oficina, per celebrar una festa d’aniversari o simplement per berenar amb els amics.

Són especialistes  del sector de les pauses-cafè “coffee break”. Treballen per reunions d’empresa, convencions i jornades formatives, entre d’altres. Es poden fer les comandes on line des de la seva pàgina web amb 48 hores d'antel·lació, per telèfon i correu electrònic (comandes@lanevateria.cat)

Horaris: 

De dilluns a dissabte de 07.30 a 13.30 i de 14.45 a 20.30

Diumenge de 08.00 a 13.00