Avda. Reis Catòlics, 3 - 17800 Olot
972271705
labarradenregue@gmail.com


Com arribar-hi

La Barra d’en Regue és un Gastrobar amb una cuina de fusió, creativa, tradicional i mediterrània: ravioli de bou amb tòfona i bolets; carxofes amb tripa de bacallà, trinxat i vieira, patates braves, callos de Wagyu, empanada gallega, pop “a feira”. Les seves primeres matèries són molt seleccionades, destancant el Txuleton ( 1kg aprox ) amb set setmanes de curació i la seva varietat de peix i marisc: tempura d’ostres, rap “ Ondarreta “, llagosta amb ous ferrats o calamars de Jaén.

L’establiment dóna una especial importància als vins, amb una carta de 100 referències que van variant en funció de la temporada i de les novetats del mercat. També s'hi pot trobar una acurada sel·lecció de formatges (entre 12 i 14 tipus) i bons pernils de glà.

La decoració de l’establiment (a càrrec d’en Jordi Vayreda) proposa un ambient càlid amb una decoració atractiva i de molta personalitat.

Horari

Dilluns, dijous, divendres i dissabte de 13.30 a 16.00 i de 20.10 - 23.10

Diumenges de 20.10 a 23.10 

Dimarts i dimecres tancat.

Àpat

Menú diari migdia.

Preu mig carta 30-40€

Serveis

Wi-fi i terrassa