34 Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

34 Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

  • Restaurant Umami

    • 972276571
    • Avda. Reis Catòlics, 31
    Ramen de fajol, bolets i ou a 63º

    Menú:

    Menú per compartir...

    Hummus d'albergínia escalivada

    Gyozes de verdures

    Poke de tonyina vermella

     

    Segon individual

    Ramen de fajol amb bolets i ou a 63°

     

    Postres

    Coulant de cacauet amb sorbet de fruita de la passió

     

    Pa

    Aigua Font Vella

    Vi Sinols Criança d’Empordàlia DO Empordà

    Preu: 28€ IVA inclòs

  • Lògic Restaurant

    • 972280448
    • C. Pou del Glaç, 6 local B2 - 3
    Tulipa farcida de fesols de Santa Pau, botifarra, trompetes de la mort i alls tendres.

    Menú:

    Aquest plat estarà inclòs a la carta de plats habitual durant el mes de la Mostra.

     

    Aigua Font Vella

    Vi Sinols Criança d’Empordàlia DO Empordà

     

    Preu del plat: 3,5€ IVA inclòs

  • Restaurant La Cuina del Mercat

    Guerra i pau: cremós de moniato amb arengada, sèsam i soja dolça

    Entrants “Pica Pica”

    Guerra i pau: cremós de moniato, arengada, sèsam i soja dolça

    Patates braves

    Calamars a l’andalusa

    Tapa "aixeca't i mira"

     

    Segons a escollir

    Garró a la brasa amb parmentier de patata y salsa hoisin

    Bacallà a la brasa sobre crema de pebrots del piquillo i mussolina d'all

    Chuletón 500g (suplement 7,50€)

    Tonyina amb ajoblanco i blat de moro torrat (suplement 3,00€)

    Melós de vedella a la seva salsa amb parmentier de tòfona (suplement 2,00€)

    Cocotxes al pil pil d'or (suplement 3,50€)

    Gambes (10u)(suplement 7,50€)

    Pop a la brasa amb parmentier, escuma de pimentó de la Vera (suplement 7,50€)

     

    Postres

    A escollit qualsevol postres de la carta

     

    Pa, Aigua Font Vella, Vi Balmeta d'Empordàlia DO Empordà

    Preu: 24,90€ IVA inclòs

  • Restaurant Font Moixina

    Dau de porcell, carbassa rostida, vieira i fons fosc d'ossos amb ratafia

    Menú:

    Tastets:

    Crema de carbassa amb brandada i les seves llavors

    Amanida de pedrers, ametlles i magranes

    Pastís de formatge blau, caramel·litzat de bolets i poma

    Calamarsets saltats amb rossinyols i pernil d’aglà

    El peix:

    Suprema de llobarro amb trompetes i alls tendres

    La carn:

    Dau de porcell, carbassa rostida, vieira i fons fosc d'ossos amb ratafia.

    Les postres:

    Xocolata i fuita de la passió

    Per beure:

    Copa de vi blanc Sinols d’Empordàlia DO Empordà

    Copa de vi negre Coromina d’Empordàlia DO Empordà

    Aigua mineral Fontvella 

     

    Cafès o infusions Callís

    Preu: 39 € IVA inclòs

    Menú taula completa         

  • Restaurant La Brasera

    • 972 27 26 11
    • Carrer major 29
    Crema de cigrons del país amb bròquil i rostes de cansalada

    Menú:

    Amanida de tardor amb codony, magrana i carquinyoli.

    Bacallà fumat amb taronja.

    Crema de cigrons amb bròquil i rostes de cansalada.

    Caneló d’ànec i foie amb pols de festuc.

    Secret de porc amb salsa de taronja i cebetes glacejades.

    Sorbet de llimona amb aromes de menta.

     

    Aigua Font Vella

    Vi negre criança Sinols d'Empordàlia D.O. Empordà

    Preu: 28€ (IVA inclòs)

  • Restaurant La Quinta Justa

    Formatge “Xiroi” de la Xiquella, amb crema de remolatxa i anxoves de l’Escala

    Formatge “Xiroi” de la Xiquella amb crema de remolatxa i anxoves de l’Escala.

    Semicuit d’ànec amb codony i ceba agredolça de la Fageda.

    Consomé de fesols de Santa Pau amb papada confitada.

    Suprema de turbot salvatge moniato escalivat i fum de faig.

    Mar i muntanya de costella amb parmentier trufat de llamàntol amb salsa de ratafia.

    Llet merengada amb gelat de tortell d’Olot i trufa.

    Petites bogeries volcàniques.

     

    Aigua mineral Font Vella (1/2l)

    Pa de Forn de llenya del Hostalets

    Vi Balmeta d’Empordàlia DO Empordà (1/2 ampolla per persona)

    Preu: 32,90€ IVA inclòs

    Taula completa

  • Restaurant Les Cols

    la brasa i el foc; filet de vedella, ceps, fulles, herbes, flors

    Menú

    del nostre hort;

    canapè d’albercoc i ravanet

    llavor de carbassa

    enciam a la brasa amb mostassa silvestre

    blat de moro

    amb tempura de fajol;

    mongeta del Carme i romesco

     

    un joc de textures;

    carbassa.

    diferents maneres

     

    del galliner al plat;

    ou fresc del dia,

    farro, blat de moro liofilitzat

     

    de pasta fresca;

    caneló,

    carn del rostit, beixamel, vaquetes

     

    un peix present des de sempre en la cuina de muntanya;

    brandada de bacallà,

    bitxo en dues coccions

     

    la brasa i el foc;

    filet de vedella,

    ceps, fulles, herbes, flors

     

    inspirat en la natura que ens envolta;

    paisatge volcànic de tardor,

    garrofa, ratafia, fajol, castanya

    feta per nosaltres;

    rebosteria vegetal

     

    Aigua Font Vella

    Vi Sinols criança d’Empordàlia DO Empordà

     

    Preu: 60€ IVA inclòs

  • Restaurant Hostal dels Ossos

    Platillo de costelló i peus de porc amb cargols

    Menú:

     

    Foie amb poma i figues

    Pa de coca amb escalivada i anxoves

    Carpaccio de peus de porc amb pinyons

    Saltejat de bolets

    Platillo de costelló i peus de porc amb cargols

    Brownie de xocolata i blat de moro amb gelat de vainilla

     

    Pa de forn de llenya

    Aigua Font Vella

    Vi Passarell d’Empordàlia - DO Empordà

    Cafès

    Preu: 36€ IVA Inclòs

  • Restaurant L'Hostalet

    Farcellet d’escudella amb vinagreta de tomata

    Menú:

    Coques dels Hostalets:

    • Tomata confitada, ceba tendra escalivada i formatge Tou dels Til·lers
    • Compota de poma i foie
    • Escalivada i anxoves de l’Escala

    Farcellet d’escudella i vinagreta de tomata

    Milfulls de patata i botifarra de perol amb crema de ceps

    Espatlla de xai al forn amb cebetes i cama-secs

     

    Mousse de ratafia i nous amb pa d’espècies   

    Volcà de xocolata aniversari Cuina Volcànica (+3€)

     

    Pa dels Hostalets

    Aigua mineral Font Vella

    Copa de vi Sinols criança d’Empordàlia DO Empordà

    Preu: 33€ IVA inclòs

  • Restaurant La Curenya

    Cruixent de pa de farro amb carpaccio de peu de porc i vinagreta de bolets

    Aquest plat estarà inclòs en el menú de cap de setmana del restaurant.

     

    Pa

    Aigua Font Vella

    Vi Sinols Criança d’Empordàlia – DO Empordà del celler Empordàlia

    Cafè

    Preu: 26€ IVA Inclòs

  • Restaurant Mas El Siubès

    Cremós de foie de la Barroca amb gelatina de ratafia Russet, compota de poma de Girona i festucs

    Menú:

     

    Tastets:

    Carpaccio de gamba vermella amb oli verge, sal i pebre.

    Tartaleta farcida amb un saltat de carbassa de la Vall d’en Bas i bolets

    Cremós de foie de la Barroca amb gelatina de ratafia Russet, compota de poma de Girona i festucs.

    Llom de bacallà a la brasa amb oli de poma.

    Melós de galta de vedella amb ceba caramel·litzada i salsa de porto.

     

    Per postres:

    Figues del Siubès, confitades amb almívar suau i reducció de llàgrimes de tardor.

     

    Aigua Font Vella

    Vi Sinols Criança d’Empordàlia DO Empordà

    Cafès o infusions

    Preu: 38€ IVA Inclòs

    Mínim 2 persones

    Taula completa

  • Restaurant Ca la Matilde

    Patata farcida de carn de perol i Chutney de ceba de La Fageda.

    Menú:

    Patata farcida de carn de perol i chutney de ceba de La fageda

    *Aquest plat estarà inclòs en tots els menús del restaurant

    Menú migdia de dimarts a divendres – 13€

    Menú dissabte – 19€

    Menú diumenge – 20€

     

    Pa

    Aigua Font Vella

    Vi Sinols criança – Empordàlia - DO Empordà

    Cafè

  • Restaurant Sant Miquel

    Tartaleta de farina de fajol amb carn de perol i vinagreta

    Galets farcits de carn d'olla.

    Tartaleta de farina de fajol amb carn de perol i vinagreta

    Poltre guisat amb cama-secs.

    Brownie amb sopa de fruits vermells.

    Cafès amb trufa de ratafia.

    Pa

    Aigua Font Vella

    Vi negre Sinols Criança d’Empordàlia DO Empordà

     

    Preu: 28€ IVA inclòs

    Taula completa

  • Restaurant L'Arcada de Fares

    Milfulls de confit d’ànec, ceps i salsa de foie

    Menú:

    Entrants a escollir:
    Amanida volcànica de carn de perol, fesols, confitats i vinagreta de mostassa
    Crema de carbassa amb entrebancs i oli verd
    Embotits típics de la Garrotxa
    Patates de la Garrotxa d’elaboració pròpia
    Espàrrecs verds a la brasa amb romesco suau
    Calamars a la romana d’elaboració pròpia (Supl. 3,00€)
    Cargols a l’adoba (Supl. 3,50€)

    Plat principal a escollir:
    Botifarra de pagès amb fesols de Santa Pau
    Salmó a la planxa amb verdures saltejades amb soja
    Pollastre a la brasa amb guarnició
    Mil fulls de confit d’ànec, ceps i salsa de foie
    Melós de vedella guisat amb cremós de patata
    Bacallà amb confitura de tomàquet (Supl. 4,50€)
    Entrecot de vedella de Girona (500g) a la brasa (Supl. 5,50€)
    Civet de senglar, bolets de temporada i cebetes

    Postres a escollir:
    Gelat del dia
    Crema catalana
    Semifred de iogurt de La Fageda amb coulis de mores
    Sopa de cítrics amb gelat de vainilla
    Coulant de xocolata amb crema anglesa i gelat de mascarpone (Sup.1,50€)

    Pa

    Aigua mineral Font Vella

    Vi de la casa

    No s’inclouen els refrescs, cerveses ni cafès.

    Substituir el vi de la casa del menú per vi negre Sinols Criança d’Empordàlia: 8,5 €/ampolla

    Preu: 22,5€ IVA inclòs

  • Restaurant Cal Sastre

    Hummus de fesols de Santa Pau amb tataki de tonyina marinada amb soja dolça i mel

    Menú:

    Aperitiu de benvinguda

    Sopa de temporada

    Hummus de fesols de Santa pau amb tataki de tonyina marinada amb soja dolça i mel

    Foie amb melmelada de violetes

    Mini caneló de botifarra i bolets amb beixamel de tòfona

    Melós de vedella amb Salsa de ratafia, puré de patates i iuca

    Espuma de iogurt de La Fageda amb el seu gelat

     

    Pa

    Aigua mineral Font Vella

    Preu:38,50€ IVA inclòs

     

    Begudes i cafès a part

    Vi recomanat Vi Sinols Criança d’Empordàlia DO Empordà

    Taula completa menú 

  • Restaurant Can Xel

    Verat i sobrassada amb roca de tomata

    Menú:

    Verat i sobrassada amb roca de tomata

    *********

    Arròs melós de bolets

    Amanida amb encenalls de foie i vinagreta de mel

    Canelons a l’estil de la iaia Maria

    Timbal de brandada de bacallà amb gírgoles

     

    ************

    Llobarret a la planxa amb fons de patata i ceba

    Lluç i calamars a la romana

    Turnedó de llata amb salsa de ratafia

    Entrecot sense os amb cremós de moniato

     

    **************

    Crema d’avellana amb gelat de xocolata

    Pastís de la casa

    Valencià

    Sorbet de mandarina amb coulis de mojito

     

    Vi Sinols criança (Empordà)

    Aigua Font Vella

    cafè

     

    Preu: 26€ IVA inclòs

    Reserva prèvia

  • Restaurant Ca l'Enric

    Brandada de bacallà amb la seva cotna i mel de pi

    Menú:

    Gratinat de macarrons

    Brandada de bacallà amb la seva cotna i mel de pi

    Ploma d’estiu

    Niu d’oreneta

    L’hort de les mulleres

    Calamars a la romana

    Taco de pollastre amb espardenyes

    Bisquê de cranc de Riu

    Lluç de palangre amb guacamole

    Filet de Llet amb parmentier de maduració

    ....

    Espelma de sàlvia i xocolata blanca

    3 Llets

    Volcà en erupció

    Preu: 85.00€ IVA inclòs

    No inclou aigua mineral Font Vella, vins celler DO Empordàlia DO Empordà i altres begudes

El tret de sortida de la Mostra el dóna un sopar on hi ha una representació de cuiners de  diferents restaurants de la Garrotxa. Restaurants de l’Associació d’Hostalatge, del Col·lectiu Cuina Volcànica, i els dos restaurants amb Estrelles Michelin de la comarca. Un total de 17 establiments, que el dimecres 24 d’octubre oferiran un sopar format per un variat aperitiu, un plat principals i unes postres al Restaurant Les Cols** d'Olot 

El preu del sopar és de 58€, i els tiquets s’han de comprar enviant un correu a info@garrotxahostalatge.cat o bé trucant al 607401947.

Per altra part, del 25 d’octubre al 25 de novembre es podran degustar els menús de la Mostra en els diferents restaurants participants. Uns menús que inclouen el plat del dia del sopar.  

Llegir més