31a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

31a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

Menús de la Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

  • Restaurant La Cuina del Mercat

    Capuccino de ceps amb galetes de tortell d'Olot

    Aperitius

    Lionesa de botifarra negra

    Triangle cruixent de ceba i avellana

    Capuccino de ceps amb galetes de tortell d’Olot

    Micuit de foie

    Vieira amb terra de pernil i crema de patata de la Vall d’en Bas trufada

    Plat a escollir

    Bacallà amb mussolina de carbassa i llit d’espinacs

    Galta de porc cuita a baixa temperatura amb patata al caliu i salsa romesco

    Escuma de iogurt amb gelat de mango i magrana

     

    Pa

    Aigua Font Vella

    Copa de vi Sinols Criança – DO Empordà

    Preu: 20,80€ IVA inclòs

  • Restaurant Font Moixina

    Suprema de bacallà amb cremós de carbassa i alls tendres

    La tapa del dia

    A escollir un plat:

    Crema de patata mora amb gambes i làmina de vieires

    Timbal de salmó marinat amb triat d'enciams i oli de vainilla

    Amanida de bolets, tomàquet sec i vinagreta de ceps

    Pa de coca amb d'escalivada, olives negres i encenalls de formatge

    Pasta fresca farcida de ceps amb crema de formatge de cabra

    Caneló cruixent de brandada de bacallà amb melmelada de tomàquet

    Patates d'Olot fetes per nosaltres ( especialitat )

    A escollir un plat:

    Peix fresc del dia a la planxa amb el seu contorn

    Suprema de bacallà amb cremós de carbassa i alls tendres 

    Tall tou cuit de vedella a la planxa amb moniato i bresa de tardor

    Paella d'arròs de Pals mixta a l'estil de la Moixina

    Espatlla de xai sense os amb bresa de rostit cebetes i bolets

    Melós de porc acabat a la brasa amb castanyes i prunes

    Mitjana de vedella a la brasa de carbó amb guarnició

     A escollir un plat:

    Semi fred de iogurt, amb melmelada de taronja i encenalls de xocolata

    Crema de mascarpone amb poma cuita al vi blanc i crumble  

    Brownie amb castanyes i gelat de menta

    Recuit de llet d'ovella amb mel de mil flors

    Gelat de vainilla amb xocolata calenta

    Gelat de Ratafia Russet amb nous de la comarca i els seu caramel

    Els Clàsics: Fruits secs amb moscatell, Flam d'ou i la crema catalana

    El postre més llaminer de Cuina Volcànica (20 anys del col·lectiu) + 3 € suple.

    Copa de vi Sinols criança - DO Empordà

    Aigua mineral Font Vella

    Preu: 26,90€ IVA inclòs

  • Restaurant La Quinta Justa

    Cornet de galeta salada de farro amb formatge Serrat d'Ovella i fruits de tardor

    Tortell d'Olot, llonganissa i tomata

    Cornet de galeta salada de farro amb formatge Serrat d'Ovella i fruits de tardor

    Parmentier de puré cremós de patata, llamàntol i pinyons

    Lluç a l’oli d'oliva verge, col, espàrrecs, algues marines i cloïsses

    Melós de vedella amb cebetes glacejades i salsa de ratafia

    Les postres més llamineres de Cuina Volcànica (20 anys del col·lectiu)

    Petites bogeries volcàniques

    Pa de llenya dels Hostalets d’en Bas

    Aigua Font Vella

    Vi Sinols Criança – DO Empordà

    Preu: 31,50€

    Taula completa

  • Restaurant Les Cols

    De fajol; espagueti, brou fumat

    Copa de cava natura les cols mont-ferrant
    llonganissa artesanal d’Olot

    la terra, l’aigua, el cereal;
    crosta de fajol,
    l’essencialitat dels aliments primaris

    per menjar amb els dits;
    blini de fajol 
    canapè de flors
    de fajol; espagueti, brou fumat

    contrastos i colors;
    terrina de verdures, vinagreta

    de l’hort de les cols;
    farcellet de col, fetge gras d’ànec

    de la llotja;
    turbot al forn, patata, ceba, tomata

     

    de la Vall d’en Bas;
    filet de vedella, soja

    llargament confitades;
    peres amb vi negre

    assortiment de pastissos;
    tarta tatin, nata, llimona
    pastís de xocolata amarga, crema anglesa
    tocinet, coulis de gerds

    per a compartir;

    rajola de xocolata,
    una evocació a l’espai del restaurant

    servei de pa dolç;
    coca ensucrada dels Hostalets d’en Bas,
    cuita en forn de llenya

    Menú commemoratiu dels 25 anys del restaurant amb plats de tot aquest temps

    Aigua Font Vella

    Copa de vi Sinols Criança – DO Empordà

    Menú a 50€ IVA inclosos

  • Restaurant Hostal dels Ossos

    Llom de porc llaminer

    Cabell d’àngel amb serrat d’ovella

    Crema de carbassa amb cruixent de botifarra negra

    Carpaccio de peus de porc amb foie

    Calamarsets amb ceba i rovellons

     

    Llom de porc llaminer

     

    Iogurt de La Fageda amb mango

    Les postres més llamineres de Cuina Volcànica (20 anys del col·lectiu)

    Pa de forn de llenya

    Vi Balmeta 2012 - D.O Empordà

    Aigua Font Vella

    cafès

    Preu: 36€ IVA Inclòs

    Taula completa

  • Restaurant L'Hostalet

    Pilotilles de vedella del Mas La Carrera amb salsa d'anet

    Piquillo farcit de brandada de bacallà amb crema de samfaina

    Pilotilles de vedella del Mas la Carrera amb salsa d'anet

    Milfulls de patata i botifarra de perol amb crema de ceps 

    Nyoquis de patata móra i botifarra negra amb salsa de rostit

    Espatlla de xai cuita a baixa temperatura amb cama-secs i cebetes

    Mousse de ratafia i nous

    Pa

    Aigua Font Vella

    Copa de vi Sinols Criança – DO Empordà

    Cafè

    Preu: 27,50 € IVA inclòs

  • Restaurant Can Morera

    Mousse de foie amb reducció de ratafia i crumble de farro

    Mousse de foie amb reducció de ratafia i crumble de farro

    Cruixent de formatge amb compota de poma

    Crema de moniato amb xips de verdures

    Piquillo farcit de bacallà

     

    Cuixa d’ànec amb peres

     

    Pastís de formatge amb coulis de fruits vermells

    Pa

    Aigua Font Vella

    Copa de vi Sinols Criança – DO Empordà

    Cafè o infusió

    Preu: 23€ IVA inclòs

  • Restaurant Ca la Matilde

    Civet de senglar amb ceps

    Civet de senglar amb ceps

    Aquest plat estarà inclòs en tots els menús del restaurant

    Diari migdia de dimarts a divendres 12,50€

    Menú dissabte 17€

    Menú diumenge 18€

     

    Els menús inclouen pa, aigua Font Vella, una copa de vi Sinols Criança i cafè

  • Restaurant Sant Miquel

    Croqueta trufada de patata mora de la Vall d'en Bas

    Croqueta trufada de patata mora de la Vall d’en Bas

    Amanida tèbia de ciurenys,

    Confit d’ànec amb codony i reducció de moscatell

    Les postres més llamineres de Cuina Volcànica (20 anys del col·lectiu)

    Pa

    Aigua Font Vella

    Copa de vi Sinols Criança – DO Empordà

    Cafè

    Preu: 26€ IVA inclòs

  • Restaurant Cal Sastre

    Barrejat de fesols de Santa Pau amb botifarra de perol

    Aperitiu de benvinguda

    Sopa de carbassa del nostre hort ecològic amb oli de vainilla

    Barrejat de fesols de Santa Pau amb botifarra de perol

    Trinxat de col i patata amb botifarra negre

    Mini caneló farcit de botifarra i bolets amb beixamel de tòfona

     

    Segon plat a escollir:

    Melós de vedella amb salsa de ratafia, puré de patates i iuca

    Cuixa d’ànec amb salsa de fruits vermells

    Salmó fresc a la planxa amb parmentier de patata

     

    Postres especials del dia

     

    Aigües minerals Font Vella

    Vi Sinols criança – DO Empordà

    Preu: 35€ IVA inclòs

    Cafès i copes a part

    Taula completa

  • Restaurant Can Xel

    Saltat de calamars, verdures i ruca amb iogurt de la Fageda

    La tapa del dia

    Saltat de calamars, verdures i ruca amb iogurt de la Fageda

    Espatlla de xai al forn

    Volcanet de xocolata amb gelat de vainilla i nous de macadàmia

    Pa

    Aigua Font Vella.

    Copa de vi Sinols Criança - D.O. Empordà

    Preu: 28 € (IVA inclòs)

  • Restaurant Ca l'Enric

    Milfulls de vedella amb salsa de cafè de París

    Els snacks de benvinguda

    Branca de roure amb mantega fumada

    Cistell d’anar a caçar bolets

    Galeta de formatge Mas Farró

    Pa amb tomata i embotit trufat fet a casa

    Emulsió d’aigua de la cocció dels fesols amb tòfona

    Iogurt de pollastre rostit amb panses i pinyons

    Truita de patata i ceba amb truita de riu i ceps

    Carbonera (fideuà de bosc)

    Amanida de tomates, ceba i tonyina

    Calamars farcits de bosc

    Milfulls de vedella amb salsa de cafè de París

    La ratafia i els seus 7 ingredients principals

    Entreteniments:

    Volcà en erupció (trufes de xocolata, garrapinyades i cafè)

    Preu: 75€ IVA inclòs

    Aigua Font Vella i Vi Coromina 2011 – DO Empordà i altres begudes no incloses

Del 29 d’octubre al 29 de novembre els restaurants oferiran un menú amb el plat de la mostra als seus establiments.

Per altra part, com a novetat, s’ha volgut crear un vincle més estret entre el restaurador i el productor, per tal de donar més importància al producte de qualitat i proximitat. Per això, el dia del sopar, els productors hi seran presents al costat dels cuiners servint els tastos, i també en el fulletó. Amb aquesta acció és vol promoure el producte de casa nostra i l’esforç del petit productor.

Llegir més