30a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

30a Mostra Gastronòmica de la Garrotxa

Menús de la Mostra Gastronòmica

  • Restaurant Font Moixina

    La tapa del dia

    Timbal de patata mora amb carn de perol i crema de ceps

    Llom de lluç confitat amb oli verge, trompetes de la mort i crema de moniato

    Pastís de formatge amb coulis de fruita confitada

    Pa

    Aigua Font Vella.

    Copa de vi Sinols Criança - D.O. Empordà

    Preu: 25,5€ (IVA inclòs)

    *Es podrà escollir entre els diferents plats del menú de temporada.

  • Restaurant La Brasera

    • 972 27 26 11
    • Carrer major 29

    Pa de coca amb pernil

    Almadroc amb figues

    Carpaccio de salmó fumat amb vinagreta de gerds

    Cremós de patata amb compota de pastanaga i escuma de bolets

    Filet de porc amb salsa ratafia i moniato al caliu

    o

    Bacallà sobre llit de patates

    Volcanet de xocolata amb gelat de cítrics

    Pa

    Aigua Font Vella.

    Copa de vi Sinols Criança - D.O. Empordà

    Preu: 22€ (IVA inclòs)

  • Restaurant La Quinta Justa

    Piruleta de formatge Serrat d'Ovella

    Amanida amb torrada de fajol, compota de poma, recuit de xerigot d’ovella amb anxoves - Plat 27a Mostra - 2011

    Plat de corral: farro de la Vall de Bianya, fetge d’ànec, ou d’ànec i tòfona

    Porcell cuit a baixa temperatura amb salsa de cítrics i cebetes glacejades - Plat 28a Mostra 2012

    Orxata de Naps negres amb gelat de canyella - Plat 22a Mostra 2006

    Macaró de fajol amb crema de ratafia Russet - Plat 29a Mostra 2013

    Petites bogeries volcàniques - Plat 24a Mostra 2008

    Pa

    Aigua Font Vella.

    Copa de vi Sinols Criança - D.O. Empordà

    Preu: 29,50 € (IVA inclòs)

  • Restaurant Les Cols

    Copa de cava natura Les Cols Mont-Ferrant

    Llonganissa artesanal d’Olot

    la terra, l’aigua, el cereal;

    crosta de fajol,

    l’essencialitat dels aliments primaris

    per menjar amb els dits;

    entrepà calent de papada de porc

    blini de fajol i botifarra de perol

     de fajol; espagueti, brou fumat

     una textura suau;

    royale de bolets

    un plat de festa;  

    caneló de pasta fresca,

    carn del rostit, beixamel

    un plat d’aquí;  

    platillo,

    ànec, costelló de porc, cansalada, pilotilla

    evocant la tardor;

    moniato,

    castanyes, sucre cremat

    unes postres llamineres;

    pastís gelat,

    fruita confitada, whisky

    per a compartir;

    rajola de xocolata,

    una evocació a l’espai del restaurant

    servei de pa dolç;

    coca ensucrada dels Hostalets d’en Bas,

    cuita en forn de llenya

    Pa

    Aigua Font Vella.

    Copa de vi Sinols Criança - D.O. Empordà

    Preu: 50€ (IVA inclòs)

     

  • Restaurant L'Hostalet

    Piquillo farcit de brandada de bacallà amb crema de samfaina - Plat 7a Mostra 1991

    Ceba farcida de carn - Plat 3a Mostra 1987

    Milfulls de patata i botifarra de perol amb crema de ceps - Plat 17a Mostra 2001

    Nyoquis de patata móra i botifarra negra amb salsa de carn

    Espatlla de xai cuita a baixa temperatura amb camasecs i cebetes - Plat 25a Mostra 2009

    Flam de xocolata amb llet i anís amb castanyes - Plat 28a Mostra 2012

    Pa

    Aigua Font Vella.

    Copa de vi Sinols Criança - D.O. Empordà

    Preu: 28€ (IVA inclòs)

  • Restaurant Fonda Barris

    Crema de carbassa del nostre hort

    Patata farcida de la casa

    Picadillo de vedella de la Garrotxa amb rossinyols i ceba caramel·litzada

    Bacallà amb samfaina

    Esponjós de xocolata blanca amb iogurt de La Fageda i salsa de gerds - Plat 21a Mostra 2005

    Pa

    Aigua Font Vella.

    Copa de vi Sinols Criança - D.O. Empordà

    Preu: 25€ (IVA inclòs)

  • Restaurant Ca la Matilde

    Flam de siurenys amb fons de ceba confitada i salsa de camagrocs

    Cremós de moniato amb trompetes de la mort, cruixents i reducció de vi negre - Plat 28a Mostra 2012

    Arròs cremós amb colomí i rossinyols - Plat 23a Mostra 2007

    Braó de xai de remat rostit amb vi daurat i barreja de bolets - Plat 29a Mostra 2013

    Pastís d’ametlla i avellana amb caramel

    Pa

    Aigua Font Vella.

    Copa de vi Sinols Criança - D.O. Empordà

    Preu: 28€ (IVA inclòs)

  • Restaurant Sant Miquel

    Crema de carbassa amb cruixent de llardons

    Quiche de fajol i iogurt de La Fageda amb ceps i cansalada confitada

    Oca rostida amb castanyes

    Brownie amb sopeta de fruits vermells

    Pa

    Aigua Font Vella.

    Copa de vi Sinols Criança - D.O. Empordà

    Preu: 25€ (IVA inclòs)

  • Restaurant Cal Sastre

    Aperitiu de benvinguda amb copa de cava

    4 tastets de temporada:

    Crema de carbassó amb cruixent de pa torrat

    Carpaccio de Peus de Porc amb vinagreta de mel i mostassa

    Trinxat de col i patata amb botifarra negre

    Mini caneló de botifarra i bolets

    Cassoleta de fesols de Santa Pau amb botifarra negra, carbassa i cruixent de pernil

    Postres especial del dia

    Pa

    Aigua Font Vella.

    Copa de vi Sinols Criança - D.O. Empordà

    Preu: 32,85€ (IVA inclòs)

  • Restaurant Can Xel

    Caneló de rosbif amb bolets escabetxats, poma de Girona i crema de formatge Mas Farró

    Turnedó de llata de vedella amb salsa de ratafia

    Gelat de torró amb iogurt de La Fageda i xocolata

    Pa

    Aigua Font Vella.

    Copa de vi Sinols Criança - D.O. Empordà

    Preu: 23€ (IVA inclòs)

    *Es podrà escollir entre els diferents plats del menú de temporada. Aquests plats són els recomanats.