L’Associació d’Hostalatge de la Garrotxa,  a partir d’una assemblea oberta a tots els associats, escull per votacions al seu president i la junta directiva, per un període de 4 anys.

Composició de la junta directiva de l’Associació d’Hostalatge  de la Garrotxa

  • President
    Gerard Xifra Olivé
    Restaurant La Quinta Justa – Olot
    972 27 12 09 / 619 656 321

  • Secretari, vocal, i representant de Cuina Volcànica
    Josep Colom Grabolosa
    Restaurant L’Hostalet – Els Hostalets d’en Bas
    972 69 00 06

  • Tresorer, vicepresident, representant d'hotels i membre de Turisme Garrotxa
    Francesc Coll
    Hotel La Perla – Olot
    972 26 23 26
  • Vocal, representant dels restaurants i membre de Turisme Garrotxa
    Isabel Morera
    Restaurant Can Morera – Les Preses
    972 69 48 02

  • Vocal i representant de bars
    Jordi Fajula Danés
    Bar Hostal del Sol – Olot
    972 26 78 79

  • Vocal i representant de la Federació d’Hostaleria de Girona
    Jesús Pont
    Restaurant Cal Sastre – Santa Pau
    972 68 00 49
  • Vocal i representant de Cuina VolcànicaFelip HontoriaRestaurant Ca la Matilde972 44 42 69
  • Vocal i representant institucionalJosep M. SoléRestaurant i banquets La Torre dels Til·lers972 44 80 10